Franse linkbuilding en linkstrategieën om uw SEO te stimuleren

Verbeter uw aanwezigheid op zoekmachines met een link acquisitie strategie beheerd door onze SEO experts.

linkbuilding frankrijk

Waarom hangt uw SEO in Frankrijk af van netlinking?

  • Netlinking? Het is de kunst om kwaliteitslinks naar uw site te krijgen, door deze “autoriteit” te geven bij de zoekmachines. In het jargon: “een site stuurt SEO juice”.

  • Is dit belangrijk? Het is zelfs essentieel! Google (+93% marktaandeel!) heeft dit criterium geplaatst als een van de belangrijkste voor het rangschikken van sites in zijn resultaten.

  • Wie zegt dat? ALLE SEO studies! Verworven links zijn het nummer één criterium voor een goede ranking.

De alles-in-één oplossing voor uw franse linkbuilding

Een “dosis” advies

Uw franse netlinking campagnes worden aangepast aan uw linkprofiel en geoptimaliseerd door onze experts.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Een gepersonaliseerde follow-up voor elke netlinking campagne.


Kwaliteitsvol schrijven

Inhoudelijke artikelen, met respect voor de redactionele lijn van de partners en uw thema.

Onze Prijzen

Starter plan

€ 1200 / maand

Geschikt voor : Nieuwe websites

10 backlinks per maand

Domein autoriteit: 5-20

Artikel schrijven inbegrepen

Maandelijks verslag

Thema blogs

Boost Plan

(meest gekozen)

€ 1600 / maand

Geschikt voor : Gevestigde websites

10 backlinks per maand

Domein autoriteit: 20-35

Artikel schrijven inbegrepen

Maandelijks verslag

Thema blogs

Baas Plan

€ 3000 / maand

Geschikt voor : Website met hoog volume

van 5 tot 10 backlinks per maand

Domein autoriteit: >35

Het schrijven van artikelen omvatte

Maandelijks verslag

Autoriteit sites


Welk linkbuilding plan is het beste voor u?

U begrijpt ongetwijfeld dat zoekmachines een cruciale bron van verkeer zijn en dat het optimaliseren van uw ranking door middel van zoekmachineoptimalisatie van essentieel belang is voor uw bedrijf. Maar laten we eerlijk zijn: elke website is anders en daarom vereist een succesvolle netlinkstrategie een op maat gemaakte aanpak. Gelukkig hebben wij als ervaren franse marketingbureau de oplossing voor u!

Wij bieden drie verschillende plannen aan die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de volwassenheid van uw e-commerce bedrijf en u te helpen uw doelen te bereiken. Bent u klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Hier is hoe wij dat voor u gaan realiseren.

Het Startersplan

Geweldig nieuws! U lanceert binnenkort uw Franse website en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om vanaf het begin een sterke online aanwezigheid te hebben. Wij begrijpen dat uw omzet momenteel minder dan 10k per maand bedraagt en daarom hebben wij het perfecte plan voor u ontworpen.

Het linkbuilding Frankrijk startplan biedt u de ideale oplossing om uw eerste links te krijgen tegen de beste prijs en daarmee uw zichtbaarheid te vergroten voor zowel uw homepage als longtail zoekwoorden.


Wij hebben hoogst relevante blogs zorgvuldig geselecteerd met een domein autoriteit tussen 5 en 20, wat voor een jong domein zonder of met weinig backlinks de beste manier is om vooral op longtail keywords te gaan ranken. Klaar om de Franse markt te veroveren? Wij helpen u graag om uw doelen te bereiken!

Het Boost plan

Fantastisch om te horen dat uw bedrijf al wat omzet genereert en dat u nu klaar bent om de volgende stap te zetten en uw categoriepagina’s te laten opvallen op de belangrijkste zoekwoorden. Om dit te bereiken heeft u een extra boost nodig in termen van autoriteit en daarom hebben wij het perfecte plan voor u ontwikkeld: het Franse

Linkbuilding Boost plan! Dit plan biedt u dezelfde kwaliteit als het Starter Plan, maar met een nog hogere domein autoriteit van ongeveer 20 tot 40.

Wij selecteren alleen de meest relevante en hoogwaardige spots om uw online aanwezigheid te versterken en uw ranking te verbeteren. Klaar om uw concurrenten

te verslaan en uw online doelen te behalen? Wij helpen u graag om uw ambities waar te maken!


Het Basis Plan

Geweldig om te horen dat uw e-commerce bedrijf al een sterke omzet genereert op de Franse markt! Maar zoals u weet, is het belangrijk om altijd te blijven groeien en uw concurrenten een stap voor te blijven. Om te kunnen concurreren met de zwaargewichten in uw branche, is het nu tijd om uw domein autoriteit naar het volgende niveau te

tillen.

Op dit niveau gaat het niet alleen om ranking, maar ook om branding en geloofwaardigheid. Daarom hebben wij de perfecte oplossing voor u: onze uitgebreide catalogus van Franse websites met een hoge autoriteit. Hiermee kunt u uw online aanwezigheid versterken, uw geloofwaardigheid vergroten en uw doelen overtreffen.

Klaar om de concurrentie te verslaan en uw merk naar het volgende niveau te brengen? Wij staan voor u klaar om u te helpen uw ambities waar te maken!”